Παναθηναϊκός: Επιστροφή Χουανκάρ στις προπονήσεις μόνοι απόντες οι τέσσερις διεθνείς

Ο Χουάνκαρ επανέκαμψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, αφού ανάρρωσε από την ίωση κι έτσι οι μόνοι που δεν βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς είναι οι τέσσερις Έλληνες διεθνείς

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Χουανκάρ στις προπονήσεις μόνοι απόντες οι τέσσερις διεθνείς

Ευχάριστα μαντάτα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού.

«Καθάρισαν» από την ίωση που τους αποδεκάτισε οι «πράσινοι» και τους έστειλε... μισούς, στην Θεσσαλονίκη, ν' αντιμετωπίσουν τον Άρη, την περασμένη Κυριακή (20/03)

Ο Χουάνκαρ την ξεπέρασε κι εκείνος και την Πέμπτη (24/03) είναι προγραμματισμένο να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Την Τετάρτη πάντως ο Ισπανός ακραίος οπισθοφύλακας επιδόθηκε σε ατομικό πρόγραμμα.

Γεγονός θετικότατο για τον Σέρβο τεχνικό, ενόψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των playoffs με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αφού οι μοναδικές απουσίες προκειμένου να δουλέψει απρόσκοπτα να είναι, πλέον, αυτές των τεσσάρων διεθνών ποδοσφαιριστών.

Των Αλεξανδρόπουλου, Ιωαννίδη, Χατζηγιοβάνη και Χριστογεώργου, που μετέχουν στην Εθνική Ανδρών και την αντίστοιχη ομάδα της Ελπίδων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Μετά το ρεπό της Τρίτης, το πρόγραμμα το πρωί της Τετάρτης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Μακέντα, Λούντκβιστ, αποφόρτιση έκανε ο Αϊτόρ, ενώ απόντες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες ήταν οι Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χριστογεώργος».