Αποστολίδης: «Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα και είπε πως θεωρητικά μπορεί να το κατακτήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Αποστολίδης: «Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την ευρωπαϊκή πορεία μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κούλης Αποστολίδης, στο Metropolis 95.5.

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Θεωρητικά μπορεί. Ο Ολυμπιακός είναι πεσμένος σε σύγκριση με πέρυσι αλλά η διαφορά που έχει μπορεί να του δώσει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ στις αρχές είχε αρκετές αποτυχίες μέσα στην Τούμπα, σταδιακά φτιάχτηκε αλλά ο δρόμος που χάθηκε στην αρχή κοστίζει το πρωτάθλημα».

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ: «Στην αρχή η ομάδα είχε ποιοτικούς παίκτες αλλά όχι με τα αθλητικά στοιχεία που απαιτούσε το πρωτάθλημα. Είδαμε ότι οι ομάδες είναι ομάδες που τρέχουν, πρεσάρουν, διεκδικούν κάθε φάση. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα αθλητικά στοιχεία στο κέντρο του γηπέδου. Ο Τσιγγάρας έδωσε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και έδωσε παράλληλα τη δυνατότητα στον Κούρτιτς να αξιοποιήσει τις δικές του ικανότητες. Ο Σάστρε και ο Φελίπε Σοάρες έχουν στοιχεία παρόμοια και τα πρόσθεσαν στην ομάδα. Έτσι, άρχισε να ανεβαίνει ενώ φάνηκε η γενικότερη δουλειά του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος όσα κουσούρια και να έχει είναι καλός στην επικοινωνία και στην τακτική».

Για τον Λουτσέσκου: «Ουδείς είναι τέλειος. Επέμενε και επιμένει στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Να ξεκινάει από πίσω, δηλαδή, και μετά να προχωρά μπροστά. Στα πρώτα παιχνίδια δεν είχε αποτέλεσμα, μετά με τους παίκτες που ήρθαν και τη δουλειά που έγινε, η ομάδα έφτασε σε σημείο να λες ότι η Μαρσέιγ είναι το φαβορί αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να την κερδίσει. Το Conference League είναι ευρωπαϊκή διοργάνωση, παρότι δεν είναι Champions και Europa League».