ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ελάχιστοι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκαν στο ύψος τους στην ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες». Η ατομική κριτική για τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Σε κακή μέρα βρέθηκαν στα Γιάννινα οι περισσότεροι από τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Πέδρο Μαρτίνς, με συνέπεια ο Ολυμπιακός να μην καταφέρει να πάρει τη νίκη (1-1)

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

ΒΑΤΣΛΙΚ: Έκανε πολύ καλή επέμβαση στη διπλή ευκαιρία του ΠΑΣ στο πρώτο μέρος, ενώ στο γκολ της ισοφάρισης δεν φέρει ευθύνη.

ΛΑΛΑ: Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, έφτιαξε φάσεις αλλά και δημιούργησε με το γρήγορο πλάγιο που εκτέλεσε το γκολ. Στην επανάληψη δεν είχε την ίδια απόδοση.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Με κερδισμένες προσπάθειες στις περισσότερες διεκδικήσεις και με δυναμικό παιχνίδι.

ΣΙΣΕ: Με καλές και κακές στιγμές απέναντι στον Περέα, αλλά πολύ άτυχος στη φάση του τραυματισμού του από το πουθενά.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Τυπικά καλός αμυντικά, δεν είχε κάτι να δώσει επιθετικά.

ΕΜΒΙΛΑ: Ο μόνος από τους χαφ που κάπως διασώθηκε, δίχως να φτάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης.

ΜΑΝΤΙ: Κακό ματς από τον Αφρικανό μέσο με πολλά λάθη όσο έπαιξε στον άξονα και τίποτα ιδιαίτερο όταν πήγε στα πλάγια. Σωστά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ: Άτολμος σε αρκετές περιπτώσεις που βρέθηκε σε θέση βολής, ειδικά στη μεγάλη ευκαιρία του 78’. Αρκετά κάτω από τα δεδομένα του, σε περίοδο ντεφορμαρίσματος.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Κάποιες καλές κινήσεις για τη μεταφορά της μπάλας και πάσες με τη μία, αλλά δίχως να κάνει κάτι το ξεχωριστό επιθετικά.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Προσπάθησε από δεξιά, ενώ όταν έπαιξε αριστερά ήταν ακίνδυνος. Μπορούσε να σουτάρει ο ίδιος στη μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, προτίμησε να το σιγουρέψει με τον Αγκιμπού.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Προσπάθησε πολύ να παίξει για την ομάδα, είχε την ωραία εκτέλεση στο γκολ που πέτυχε, αλλά δεν ήταν όσο απειλητικός έπρεπε στις φάσεις που του παρουσιάστηκαν.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, δεν είχε κάποιο σοβαρό λάθος, αλλά δεν πρόσφερε και κάτι περισσότερο στο χτίσιμο του παιχνιδιού ή στις στατικές φάσεις.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Αρκετά λάθη στο κέντρο, εύκολες χαμένες μπάλες, ενώ ήταν «μέσα» και στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΣ. Άλλα περίμενε ο Μαρτίνς με τη χρησιμοποίησή του αντί του αρνητικού Μαντί.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Ήταν κινητικός και με δημιουργικές τάσεις όπως πάντα, αλλά δεν κατάφερε να συμβάλλει ώστε να έρθει κάποιο γκολ. Προσπάθησε όμως.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Μπήκε στη θέση του κουρασμένου Λαλά και είχε κάποια κερδισμένα φάουλ.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Είχε δύο προσπάθειες για να σκοράρει στο μικρό διάστημα της συμμετοχής του, δίχως επιτυχία.