Μαρτίνς: «Nα δούμε αν υπάρχει χέρι, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και πρέπει να το καταλάβουν όλοι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το 1-1 στα Γιάννενα, ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά ότι το πρωτάθλημα είναι ανοικτό!

Μαρτίνς: «Nα δούμε αν υπάρχει χέρι, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και πρέπει να το καταλάβουν όλοι»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν σε καμία περίπτωση ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της ομάδας του στα Γιάννενα. Με άλλη ψυχολογία ανέβηκε στην ηπειρωτική πόλη ο πρωταθλητής Ελλάδας και με άλλη θα επιστρέψει στη βάση του.

Ιδού τι είπε ο Πορτογάλος μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ:

Για το τι έφερε το γκολ του ΠΑΣ: «Ήταν πραγματικά μία πετυχημένη στημένη εκτέλεση από τον ΠΑΣ. Ήταν η μοναδική καλή τους στιγμή και θα πρέπει να τσεκάρουμε, αν έγινε χέρι στη φάση του γκολ. Νομίζω ότι δεν μας απείλησε ο ΠΑΣ, αλλά ήταν πολύ αποτελεσματικός και σκόραρε».

Για το ρεκόρ του (209 ματς στον πάγκο): «Ήθελα να νικήσουμε, δεν είμαι ικανοποιημένος. Ήθελα να συνδυάσω αυτή την ημέρα με νίκη. Λέω ξανά ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες μας. Η 1η αγωνιστική και αυτό το παιχνίδι είναι απόδειξη ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι για να συνεχίσουν την προσπάθεια».