Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0: Στον τελικό της Super League K-15 οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε του πρωταθλήματος της Super League K-15.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0: Στον τελικό της Super League K-15 οι ερυθρόλευκοι

Οι πιτσιρικάδες του Τάσου Πάντου με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησαν 2-0 του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό και την Τετάρτη (23/3) θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν οι Πλης και Τζώρτζης, στο 15’ και στο 80’ αντίστοιχα.

O Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 24′, όταν η προσπάθεια του Τρίκατζη σταμάτησε στο δοκάρι του Γεωργακόπουλου.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-15 τέσσερις συνεχόμενες χρονιές (2014, 2015, 2016, 2017), με τις δύο ομάδες να μοιράζουν... στα δύο τους τίτλους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάντος): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Σουλανιάκου, Καρακατσάλης, Φράγκος, Πλις, Καρακώστας (80+ Ρουμελιώτης), Φίλης (69′ Τζώρτζης), Κωστούλας, Δαρβίρας (60′ Μιχαηλίδης) και Ζουριδάκης (80+ Οσάφι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παπαπαναγής): Ζώγας, Μακρυπίδης, Λατιφάι (56′ Αναστασάκης), Καλοσκάμης, Μπούλμπασας, Μαρκεζίνης (80+ Θάνος), Ζέκα, Γεωργόπουλος, Τρίκατζης (56′ Χαντζάρας), Σώκος και Τσίγκας (56′ Μπότος).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος, δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί αυτά τα παιδιά έκαναν 6 μήνες αποχή πέρυσι λόγω του κορονοϊού και φέτος βρίσκονται να διεκδικούν τον τίτλο. Δεν παίχθηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν μια γιορτή, που αξίζει να τη ζουν αυτά τα παιδιά».

Δείτε όλο το παιχνίδι