Παναθηναϊκός : Εκτός και ο Χουάνκαρ με τον Άρη

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε χωρίς τον Χουανκάρ στην Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον Άρη. Μια ενδεκάδα απουσίες για τους πράσινους. 

Παναθηναϊκός : Εκτός και ο Χουάνκαρ με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει με έντεκα απουσίες για την αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Βικελίδης» (19:00, Novasports Prime) για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Η νέα απώλεια για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Χουάνκαρ ο οποίος προστέθηκε προστέθηκε στο απουσιολόγιο των «πράσινων» λόγω ίωσης. Την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει πιθανότατα ο Φακούντο Σάντσες, ενώ δεξιά αναμένεται να βρεθεί ο Γιάννης Κώτσιρας.

Εκτός ήταν ήδη οι: Ιωαννίδης, Βέλεθ, Μακέντα και Λούντκβιστ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης και Βιτάλ!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στράφηκε στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου προκειμένου να καλύψει τα κενά από τις απουσίες των παραπάνω παικτών.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Θεοχάρης, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.