Ολυμπιακός: Τα σενάρια για την ενδεκάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ρυθμιστής ο Αγκιμπού Καμαρά ως προς τη θέση που θα χρησιμοποιηθεί και θα διαμορφώσει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (20/3, 15.30).

Ολυμπιακός: Τα σενάρια για την ενδεκάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Εδώ και μέρες φαίνεται από ορισμένες ενέργειες του Πέδρο Μαρτίνς στην καθημερινότητά του στον Ρέντη, ότι δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε ροτέισον στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (20/3, 15.30).

Κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, θα είναι ουσιαστικά αναγκαστικές. Για παράδειγμα ο Γιώργος Μασούρας που είχε παίξει με τον Άρη, θα πρέπει να αντικατασταθεί λόγω της περιπέτειας που περνάει με τον κορονοϊό. Οπότε, εκεί θα βρεθεί είτε ο Ματιέ Βαλμπουενά, είτε ο Αγκιμπού Καμαρά.

Η δεύτερη αλλαγή που αναμένεται να υπάρξει συγκριτικά με το ματς με τον Άρη, θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αντί του Κώστα Μανωλά. Να γίνει αλλαγή δηλαδή στον παρτενέρ του Παπέ Σισέ.

Κατά τ’ άλλα, σίγουρα ρυθμιστής θα είναι ο Αγκιμπού, ο οποίος δεν αποκλείεται να παίξει ακόμα και σε ρόλο «8αριού» δίπλα στον Γιαν Εμβιλά. Είναι κάτι που το έχει δοκιμάσει μέσα στην εβδομάδα και δεν είναι απίθανο να το δούμε στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων». Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Βαλμπουενά με τους Καρβάλιο και Γκάρι Ροντρίγκες θα αποτελέσουν την τριπλέτα που θα πλαισιώνει τον Ελ Αραμπί ή τον Τικίνιο.

Αν ο Αγκιμπού παίξει στα άκρα της επίθεσης, τότε ο Βαλμπουενά θα κάτσει στον πάγκο.

Σε γενικές γραμμές, ο Μαρτίνς μέχρι να κατακτήσει ο Ολυμπιακός και μαθηματικά το πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να πάει σε εκτεταμένο ροτέισον, όπως είχε πράξει στα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.