Αναστασίου: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο, να είναι δυνατός ο Μαλής»

Τι δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα του Παναιτωλικού από την Λαμία και για το σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Μαλή. 

Αναστασίου: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο, να είναι δυνατός ο Μαλής»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια της ομάδας του ήταν ο Γιάννης Αναστασίου παρά την ήττα του Παναιτωλικού από την Λαμία, ενώ αναφέρθηκε και στο σοβαρό τραυματισμό που είχε ο αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου, Αλέξανδρος Μαλής

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι:

«Στα πρώτα είκσοι λεπτά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Ήμασταν υποτονικοί και απαθείς. Μετά ανεβάσαμε το τέμπο, παίξαμε καλύτερα, χάσαμε ευκαιρίες. Κάνουμε ευκαιρίες πολλές, αλλά πρέπει να τις τελειώνουμε. Είχαμε τη φάση με τον Καρέλη και άλλες, όμως η Λαμία προηγήθηκε σε ανύποπτη φάση. Πάλι στην επανάληψη πιέσαμε, όμως σε μια νέα στιγμή αδράνειας δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Δεν τα παρατήσαμε, μειώσαμε, αλλά μας έλειπε η καλή τελική προσπάθεια σε πάσα ή σουτ. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, με βάση την προσπάθεια που καταβάλλαμε».

Για τον τραυματισμό του παίκτη του που υπέστη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ρήξη αχίλλειου τένοντα: «Ήταν ένα σοκ για τον Μαλή και για όλους μας, πρέπει το παιδί να βρει δύναμη και κουράγιο να συνέλθει. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή πολλές φορές αδικεί».