Ολυμπιακός: Μέσα ο Ονιεκούρου για Γιάννενα, πληροφορίες ότι αποκλείστηκε ο Φορτούνης!

Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (20/3, 15.30). Πληροφορίες αναφέρουν ότι επιστρέφει ο Ονιεκούρου και παραμένει εκτός ο Φορτούνης.

Ολυμπιακός: Μέσα ο Ονιεκούρου για Γιάννενα, πληροφορίες ότι αποκλείστηκε ο Φορτούνης!

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, αναμένεται να έχει εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (20/3, 15.30) στους «Ζωσιμάδες».

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ τίποτα επισήμως ως προς την αποστολή που θα βρεθεί στην ηπειρωτική πόλη.

Εντούτοις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε αυτή τη φορά θα βρίσκεται στην 20άδα ο Κώστας Φορτούνης και η επιστροφή του στη δράση με την πρώτη ομάδα πηγαίνει πλέον για μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και ανάλογα με την εικόνα που θα παρουσιάσει στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, η είδηση αφορά τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος επανεμφανίζεται μετά από 3 εβδομάδες στην αποστολή. Θυμίζουμε ότι μετά τις αποδοκιμασίες στο παιχνίδι με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη, δεν είχε δει ούτε μία φορά το όνομά του σε αποστολή.

Μάλιστα, υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι δύσκολα θα τον ξαναβλέπαμε σε αγώνα στο φαληρικό γήπεδο λόγω των σφυριγμάτων εναντίον του από την ερυθρόλευκη εξέδρα στο ματς με τους Ιταλούς.

Τώρα που ο Ολυμπιακός παίζει στα Γιάννενα, ο Μαρτίνς αποφάσισε τελικά να τον συμπεριλάβει στην αποστολή και μένει να φανεί το μεσημέρι της Κυριακής (20/3, 15.30) αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ή όχι.

Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων από πλευράς Ολυμπιακού σε ό,τι έχει να κάνει με την αποστολή για τα Γιάννενα, έτσι ώστε να δούμε και με τη βούλα, αν πράγματι ο Φορτούνης είναι εκτός πλάνων για το ματς με τον ΠΑΣ και ο Ονιεκούρου συμπεριλήφθηκε στην 20άδα.