ΟΦΗ - Ιωνικός 2-3: Πεντοζάλη χόρεψαν οι Νικαιώτες τους Κρητικούς (highlights)!

Εκμεταλλευόμενος το καλύτερο του πρώτο ημίχρονο στην σεζόν ο Ιωνικός, που προηγήθηκε 3-0 στο «Γεντί Κουλέ», επικράτησε του, αγνώριστου για 45 λεπτά, ΟΦΗ, ο οποίος κατάφερε να μειώσει μέχρι το τελικό 2-3, στο εναρκτήριο ματς των playouts της Super League

ΟΦΗ - Ιωνικός 2-3: Πεντοζάλη χόρεψαν οι Νικαιώτες τους Κρητικούς (highlights)!

Με ένα εξαιρετικό ματς ξεκίνησαν τα playouts της Super League με τον Ιωνικό να κάνει την έκπληξη νικώντας με το χορταστικό 3-2 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο!

Οι Νικαιώτες, που προέρχονταν από 3 ματς αήττητου εκτός έδρας κάνοντας το καλύτερο τους πρώτο 45λεπτο στην σεζόν, καθήλωσαν τακτικά και σε ατομικό επίπεδο τους (πρωτοπόρους του μίνι πρωταθλήματος...) γηπεδούχους που ήταν σκιά του καλού τους εαυτού.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Σπανού προηγήθηκαν με 3-0!

Το σκορ άνοιξε ο Ρομαό (11') με κεφαλιά από κόρνερ του Άοσμαν, με τον Σύρο να σερβίρει (με την 9η ασίστ του) και το 2-0 στον Μύγα (39').

Αμφοτέρων τα τέρματα ήταν τα πρώτα τους στην σεζόν.

Από τα πόδια του Άοσμαν ξεκίνησε και το 3ο γκολ αλλά η ασίστ στην γκολάρα του Ντάλσιο (45') πιστώθηκε στον Βαλεριάνο.

Μοναδική αντίδραση της ομάδας Νιόπλια, στο πρώτο μέρος, η μείωση του σκορ με κεφαλιά του Λουίζ Φελίπε, από σέντρα του Ντε Γκουζμάν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, μειώνοντας περαιτέρω, με γυριστό του Ντουρμισάι (56'), σε κόρνερ του Ντε Γκουζμάν, αλλά δεν κατάφεραν, παρά την πίεση που άσκησαν, να φτάσουν στην ισοφάριση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ 2-3

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»


Σκόρερς:
45’+1 Λουίζ Φελίπε , 56’ Ντουρμισάι - 11’ Ρομαό, 39’, Μύγας, 45’ Ντάλσιο

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Σελίμοβιτς, Νέιρα – Μύγας, Βαλεριάνος.

Κόκκινες κάρτες: -

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας ): Επασί – Μαρινάκης (69’ Τσιλιανίδης), Βούρος, Σελίμοβιτς (46’ Γιαννούλης), Μπαλογιάννης - Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (69’ Μπουζούκης), Νέιρα - Ντουρμισάι, (λ.τρ. 76’ Φαν Ντάινερ) Φελίπε, Λάμπρου (46’ Διαμαντής).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης - Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος - Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (69’ Κιάκος) – Λένις (91’ Μάναλης), Τουράμ (78’ Μάντζης).