Ολυμπιακός: Οι επιδόσεις Ρέαμπτσιουκ, Λαλά και οι μεταγραφές

Σημαντικό κεφάλαιο είναι για τον Ολυμπιακό τα άκρα του με Ρέαμπτσιουκ και Λαλά να έχουν μείνει μόνοι και να τραβούν όλο το κουπί.

Ολυμπιακός: Οι επιδόσεις Ρέαμπτσιουκ, Λαλά και οι μεταγραφές

Η αγωνιστική περίοδος δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό. Το αντίθετο έχει μπροστά του πολλά και σημαντικά ματς. Το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να "καθαρίσει" όσο πιο γρήγορα γίνεται με την κατάκτηση του τίτλου, ενώ υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδας που επίσης είναι στόχος για τους "ερυθρόλευκους".

Παράλληλα, όμως, έχει ανοίξει κουβέντα και για την ενίσχυση ενόψει του καλοκαιριού. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με μεταγραφές. Όλο το χρόνο κοιτάζει παίκτες και περνάει από… κόσκινο αρκετούς υποψήφιους στόχους. Η ομάδα του Πειραιά προετοιμάζει το έδαφος για την ενίσχυση της όλη τη χρονιά.

Το καλοκαίρι θα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες για τους "ερυθρόλευκους", αφού θα πρέπει να χτίζουν τη νέα ομάδα παράλληλα με επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά. Οι θέσεις των μπακ θα απασχολήσουν τους Πειραιώτες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ολυμπιακός έχει μόνο τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος φέτος έχει τραβήξει όλο το κουπί και από ένα σημείο και μετά τα σημάδια της κόπωσης είναι εμφανέστατα. Ο Μολδαβός είναι παίκτης που δίνει και την ψυχή του στα παιχνίδια, όμως ως μπακ έχει προσφέρει ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Κένι Λαλά από την άλλη επίσης δείχνει να έχει μείνει μόνος. Ο Ανδρούτσος που του έδινε ανάσες πλέον έχει παραγκωνιστεί από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μάριος Βρουσάι προετοιμάζεται για να γίνει δεξί μπακ, όμως, και από το δεξί του άκρο ο Ολυμπιακός έχει πάρει λίγα πράγματα. Μόλις μία ασίστ έχει ο Λαλά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει από τους μπακ του να παίρνει περισσότερα και να του δίνουν πλάτος στο γήπεδο και υπεραριθμία στην επίθεση.

Όπως και να 'χει το θέμα των άκρων είναι σημαντικό για τους Πειραιώτες ενόψει της επόμενης σεζόν.