Ολυμπιακός: Η Σεβίλλη και η πιθανή επιστροφή του Ρόνι Λόπες στην Γαλλία

Ο Ρόνι Λόπες που θα επιστρέψει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό στην Σεβίλλη, φέρεται να κάνει ήδη «γκελ» σε δύο γαλλικούς συλλόγους.

Ολυμπιακός: Η Σεβίλλη και η πιθανή επιστροφή του Ρόνι Λόπες στην Γαλλία

Ο Ρόνι Λόπες δεν εξελίχθηκε τελικά σε παίκτη - βαρόμετρο για τον Ολυμπιακό. Για αυτόν τον ρόλο άλλωστε αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού, αλλά αποδείχθηκε... άνθρακας ο θησαυρός!

Πλέον έχουν συρρικνωθεί (για να μην μπούμε έχουν εξαφανιστεί) τα λεπτά συμμετοχής του με την ερυθρόλευκη φανέλα εδώ και δύο μήνες.

Είναι προδιαγεγραμμένη η επιστροφή του στην Ισπανία και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει η Σεβίλλη για το μέλλον του. Ο Ολυμπιακός πάντως που είχε και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω και θα πάει για άλλον παίκτη για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι τα μαντάτα περί επιστροφής του στην Σεβίλλη, έχουν φτάσει ήδη στην Γαλλία. Μάλιστα, οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει σε Λανς και Ρεμς, είναι ότι οι Ανδαλουσιάνοι δύσκολα θα κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Κατά συνέπεια, η Σεβίλλη θα αναγκαστεί να μπει σε έναν νέο κύκλο επαφών με διάφορους ενδιαφερόμενους, έτσι ώστε σε πρώτη φάση να επιδιώξει την πώλησή του και όχι τον εκ νέου δανεισμό του.

Άλλωστε, ανήκει στην κατηγορία των δανεικών ποδοσφαιριστών της Σεβίλλης, που δύσκολα θα καταφέρουν να βρουν τον χρόνο τους στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» την επόμενη σεζόν.

Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν συμβόλαιο με τον Λόπες έως το καλοκαίρι του 2024 και μένει να φανεί αν ο 26χρονος Πορτογαλοβραζιλιάνος άσος θα επιστρέψει ξανά στην Γαλλία. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Λιλ, Μονακό και Νις.