Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά εκτός ροτέισον και το μέλλον του

Ο Γιαν Εμβιλά είναι ίσως ο μοναδικός που έχει μείνει εκτός ροτέισον από τον Πέδρο Μαρτίνς. Πώς σκέφτεται το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά εκτός ροτέισον και το μέλλον του

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Γιαν Εμβιλά είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Πέρασε μία δύσκολη περίοδο φέτος και άργησε να βρει τον καλό του εαυτό, αφού τον ταλαιπώρησε αρκετά και ο κορονοϊός.

Ο Γάλλος, ωστόσο βρήκε τον καλό του εαυτό και αποτελεί την κολόνα και του φετινού Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινάει από αυτόν την ενδεκάδα.

Ο Εμβιλά είναι ο μοναδικός το τελευταίο διάστημα που δεν έχει μπει στο ροτέισον. Δεν έχει ξεκουραστεί σε κανένα παιχνίδι και παίζει σερί. Το ίδιο θα γίνει και στα Γιάννενα. Φυσικά και δεν πρόκειται να τον ξεκουράσει ο Πέδρο Μαρτίνς σε αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε τώρα τα ματς ήταν ένα την εβδομάδα και η πίεση πολύ μικρότερη απ' ότι το προηγούμενο διάστημα.

Ο 31χρονος χαφ υπήρξαν και στιγμές που ένιωθε καταπονημένος, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έβαλε στην εξίσωση του ροτέισον. Γι' αυτό και η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι ευεργετική για τον Γιαν Εμβιλά, αφού θα του δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει της τελικής ευθείας που μπαίνει η σεζόν.

Όπως και να 'χει ο Γάλλος έχει πολύ σημαντικό ρόλο στον Ολυμπιακό και αισθάνεται τον εαυτό του απαραίτητο. Άλλωστε και σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν το είχε κρύψει πως είναι χαρούμενος στον Πειραιά. Είχε μιλήσει και με πολύ καλά λόγια για τον Πέδρο Μαρτίν, ο οποίος άλλωστε είναι αυτός που του έχει δώσει τόσο σημαντικό ρόλο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Εμβιλά έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023 και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει και κουβέντα για το μέλλον του εντός του καλοκαιριού. Ο ίδιος το έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις ότι είναι ευχαριστημένος από τη ζωή στην Ελλάδα.