Παναθηναϊκός: Προβλήματα ενόψει Άρη

Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη

Παναθηναϊκός: Προβλήματα ενόψει Άρη

Οι Φραν Βέλεθ (ατομικό), Φώτης Ιωαννίδης (θεραπεία) και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ίωση) δεν προπονήθηκαν και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες εάν θα προλάβουν.

Ο Ισπανός αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού και αυτή τη στιγμή η συμμετοχή ενόψει του ματς της Κυριακής είναι αμφίβολη.

Ο επιθετικός Φώτης Ιωαννίδης είχε ενοχλήσεις στη γάμπα στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με την ΑΕΚ και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Αϊτόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενός προβλήματος στον ώμο ωστόσο δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό.

«Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αϊτόρ, Βέλεθ, Λούντκβιστ, Μακέντα, θεραπεία έκανε ο Ιωαννίδης, ενώ απόντες λόγω ίωσης ήταν οι Γκατσίνοβιτς, Χατζηθεοδωρίδης», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την προπόνηση της Τετάρτης (16/3) και την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός πήρε τον βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι.