Ολυμπιακός: Επαναφέρουν Κλάεσον οι Σουηδοί, αλλά προς το παρόν δεν απασχολεί τους πρωταθλητές

Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό ο 30χρονος εξτρέμ Βίτκορ Κλάεσον που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ, αλλά προς το παρόν δεν φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Επαναφέρουν Κλάεσον οι Σουηδοί, αλλά προς το παρόν δεν απασχολεί τους πρωταθλητές

Ήταν λογικό με όλα όσα συμβαίνουν με την στρατιωτική ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τα... αθλητικά «απόνερα» (σ.σ. ελεύθεροι οι ξένοι ποδοσφαιριστές που παίζουν σε Ρωσία και Ουκρανία), να εμπλέκεται ο Ολυμπιακός σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια.

Ο Ρεμί Καμπελά που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ, είναι ένας παίκτης που αρέσει και θα πάρει τις αποφάσεις του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του γύρω στα τέλη Μαρτίου.

Από την πλευρά του ο Βίκτορ Κλάεσον που επίσης έχει ακουστεί για τους Πειραιώτες είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον 30χρονο Σουηδό εξτρέμ και πρώην άσο της Κράσνονταρ; «Η Μάλμε θέλει τον Βίκτορ Κλάεσον, του έχει κάνει πρόταση, αλλά ο 30χρονος εξτρέμ έχει και κρούσεις από Ελλάδα και Τουρκία», ανέφεραν σουηδικά ΜΜΕ.

Οι Σκανδιναβοί επαναφέρουν ξανά στο προσκήνιο τον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε για τον Κλάεσον.

Ο Κλάεσον είχε προταθεί και τον Ιανουάριο στους πρωταθλητές Ελλάδας. Το θέμα είναι βέβαια αν απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό. Βλέπετε, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί από τώρα να υπογράψει όχι μόνο έως το τέλος της σεζόν, αλλά και για την επόμενη χρονιά. Το συμβόλαιό του ούτως ή άλλως έληγε το καλοκαίρι, αλλά λόγω του πολέμου το έλυσε νωρίτερα.

Το αν θα ασχοληθεί λοιπόν ο Ολυμπιακός - όπως λένε οι Σουηδοί - αυτό θα φανεί στην πορεία.

Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή, είναι ότι - όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Τρίτης (15/3) - δεν προκύπτει ούτε και από την πλευρά του Κλάεσον, ότι απασχολεί τους «ερυθρόλευκους». Αντιθέτως, επιβεβαιώνεται ότι έχει καλή πρόταση στα χέρια του από την Φενέρμπαχτσε.