Παναθηναϊκός: Ο Δώνης θέλει τον Χατζηγιοβάνη

Ο Γιώργος Δώνης ετοιμάζει τη νέα ομάδα της Αλ Φατέχ στη Σαουδική Αραβία για την επόμενη σεζόν και έχει το πλάνο του την περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης θέλει τον Χατζηγιοβάνη

Το συμβόλαιο του Τάσου Χατζηγιοβάνη λήγει το καλοκαίρι και από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει διάθεση να γίνει νέα προσπάθεια για την ανανέωση της συνεργασίας.

Έτσι, λοιπόν, ο Έλληνας άσος έχει αρχίσει να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το εξωτερικό να αποτελεί τη βασική του προτεραιότητα.

Μάλιστα, για τον παίκτη αναμένεται να προκύψει μίας άκρως δελεαστική εκτός συνόρων πρόταση, τουλάχιστον όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δώνης έχει σκεφτεί την περίπτωση του Χατζηγιοβάνη και σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον πάρει μαζί του στην Αλ Φατέχ.

Το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού αναμένεται να ανανεωθεί αυτόματα από τους Σαουδάραβες από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως θα σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό.

Έτσι έχει αρχίσει να προχωράει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού είναι στις βασικές του επιλογές.

Στον παίκτη μπορεί να προσφερθεί ένα σούπερ συμβόλαιο που δεν θα μπορεί να βρει αλλού και μένει να φανεί αν θα πάρει την απόφαση, στα 24 του χρόνια, να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πρωτάθλημα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δυναμική.