Ατρόμητος: Ίωση ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, γύρισε ο Νάτσος

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Κρις Κόλμαν στον Ατρόμητο. Η προετοιμασία για την πρεμιέρα των πλέι άουτ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.  

Ατρόμητος: Ίωση ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, γύρισε ο Νάτσος

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ατρόμητου. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν δεν έχει στη διάθεσή του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Σπύρου Νάτσου, μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς.

«Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη (15/3) οι ποδοσφαιριστές μας μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου και το ειδικό πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθήθηκε τη Δευτέρα.

Στα ευχάριστα νέα εντάσσεται η επιστροφή του Σπύρου Νάτσου σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, μετά την επέμβαση που είχε πραγματοποιήσει στους κοιλιακούς.

Ωστόσο, εκτός προγράμματος από τη σημερινή προπόνηση έμεινε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση και προτιμήθηκε να παραμείνει κλινήρης.

Επιπλέον, το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κώστας Κωτσόπουλος που πλέον κάνει ασκήσεις στο γήπεδο.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος για την προπόνηση τη Τρίτης (15/3) και την προετοιμασία της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, το Σάββατο στο Περιστέρι.