Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ετοιμάσει το παιχνίδι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά κι αυτόν που ακολουθεί με τη Γάνδη

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ετοιμάσει το παιχνίδι»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την έναρξη των πλέι οφ και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και το γεγονός πως η ομάδα του έχει σε λίγες ημέρες και τη ρεβάνς στο Βέλγιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ανέβει γενικότερα. Οι ομάδες είναι πιο ισορροπημένες, τα παιχνίδια παράλληλα γίνονται πιο ισορροπημένα μεταξύ τους.

Προερχόμαστε από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη με λίγες ημέρες για προετοιμασία, στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ετοιμάσει το παιχνίδι, σε κάθε περίπτωση το κίνητρο βρίσκεται ανάμεσα από αυτή τη σειρά παιχνιδιών, δεδομένου ότι δίνεται η ευκαιρία σε άλλους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, οπότε το κίνητρό μας παραμένει υψηλό, περιμένω ένα ενδιαφέρον παιχνίδια».

Για το πώς θα αφήσουν οι παίκτες του στην άκρη τη ρεβάνς με την Γάνδη: «Δεν μπορούμε να αναιρέσουμε το γεγονός ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι χωρίς να έχει σημασία ότι ακολουθεί ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Νομίζω ότι αυτό είναι το συστατικό που θα πρέπει να αναπτύξουν οι ποδοσφαιριστές, το να επικεντρώνονται και να εστιάζουν στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε, αυτό είναι το θέμα της νοοτροπίας, το να παλεύουμε για το κάθε παιχνίδι, το πιο σημαντικό είναι να κρατάμε την συγκέντρωση μας, αυτό πρέπει να κάνουμε».

Για το αν θα κάνει αλλαγές προσώπων απέναντι στον ΠΑΣ: «Ως συνήθως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα αφορούν πιο φρέσκα πρόσωπα, πιο φρέσκους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν ευρωπαϊκές ομάδες οι οποίες είναι συνηθισμένες να παίζουν ανά τρεις ημέρες και να κερδίζουν τα παιχνίδια, εμείς είμαστε σε μια φάση ανάπτυξης αυτής της φιλοσοφίας, νομίζω ότι είναι μια καλή εμπειρία η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ την επόμενη σεζόν».