Ο περιζήτητος Καμπελά και ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με τον Ρεμί Καμπελά που έχει μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ, αλλά την ίδια ώρα έχει αρκετές προτάσεις από τη Γαλλία.

Ο περιζήτητος Καμπελά και ο Ολυμπιακός

Ο Ρεμί Καμπελά έχει λύσει το συμβόλαιο του με την Κράσνονταρ και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Είναι απόλυτα λογικό ένας ποδοσφαιριστής του επιπέδου όταν είναι εκτός συμβολαίου να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων στην Ευρώπη.

Με τον Γάλλο εξτρέμ έχει ασχοληθεί ο Ολυμπιακός αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι η περίπτωση του δεν είναι καθόλου απλή. Πρώτα απ' όλα πρόκειται για ποδοσφαιριστή με υψηλό συμβόλαιο. Στην Κράσνονταρ έβαζε στην τράπεζα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Είναι λοιπόν ένα θέμα κατά όσο θα θελήσει ο ποδοσφαιριστής να ρίξει τις απαιτήσεις του έτσι ώστε να πει το "ναι" στον Ολυμπιακό.

Εκτός από το οικονομικό, που είναι φυσικά ένα σημαντικό θέμα για τους Πειραιώτες, υπάρχει και ο μεγάλος ανταγωνισμός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εάν θέλουν να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα θα πρέπει να τα βάλουν με αρκετούς γαλλικούς συλλόγους. Ήδη η Σεντ Ετιέν ασκεί μεγάλες πιέσεις στον Ρεμί Καμπέλα. Έχει φορέσει τη φανέλα της και στο "Ζοφρουά Γκισάρ" έχει πολλούς φίλους.

Δεν είναι όμως η μοναδική ομάδα που έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Γαλλία και το Στρασβούργο έχει χτυπήσει την πόρτα του Ρεμί Καμπελά. Ο ίδιος φαίνεται να μην βιάζεται, αφού αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν προτάσεις και δεν έχει κανέναν λόγο να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον της καριέρας του.

Επομένως όλα αυτά δημιουργούν συνθήκες που δεν είναι απλές για τον Ολυμπιακό, χωρίς όμως να σημαίνει ότι εγκαταλείπει τη "μάχη" για τον Καμπελά.