«Κεραυνοί» Βαλμπουενά για Παρί Σ.Ζ.: «Ντροπή, απαράδεκτα τα λάθη της»!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε με σκληρά λόγια σε γαλλικό ραδιόφωνο για τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.

«Κεραυνοί» Βαλμπουενά για Παρί Σ.Ζ.: «Ντροπή, απαράδεκτα τα λάθη της»!

Στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «RMC» μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά και ρωτήθηκε κυρίως για τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης και για το τι πάει στραβά τα τελευταία χρόνια και οι Παριζιάνοι δεν μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions League.

«Εδώ και πέντε χρόνια, η Παρί δεν έχει μάθει από τα λάθη της και κάνει μεγαλύτερα κάθε χρόνο. Αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν καταλαβαίνω. Από την άποψη ντροπής, δεν θα μπορούσε να πάει πιο πέρα», είπε αρχικά και κατέληξε:

«Κανένας δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό που θα συνέβαινε. Το πρώτο ματς ήταν σημείο αναφοράς για τον τρομερό ρυθμό που, ενώ στο πρώτο μέρος του αγώνας ρεβάνς η Παρί είχε τον έλεγχο, βρίσκοντας αμέτρητους κενούς χώρους με τον Εμπαπέ στο ένας εναντίον ενός».

«Αναρωτιόμουν πραγματικά με ποιο τρόπο θα μπορούσε να σκοράρει η Ρεάλ. Τότε έγινε κάτι κόντρα στη ροή του αγώνα με το λάθος του Ντοναρούμα όπου τους πήρε όλους η θάλασσα. Είναι εντυπωσιακό το πώς βυθίστηκε το πλοίο της Παρί».