Ολυμπιακός: Υποχώρησε στην 39η θέση του UEFA Ranking, τον προσπέρασαν Ρέιντζερς και Μπράγκα

Οι νίκες των Ρέιντζερς και Μπράγκα το βράδυ της Πέμπτης (10/3) είχαν ως αποτέλεσμα την υποχώρηση δύο θέσεων του Ολυμπιακού στο UEFA Ranking και από 37ος είναι πλέον 39ος. Απειλείται και από την Κοπεγχάγη!

Ολυμπιακός: Υποχώρησε στην 39η θέση του UEFA Ranking, τον προσπέρασαν Ρέιντζερς και Μπράγκα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην συμμετείχε το βράδυ της Πέμπτης (10/3) στο Europa League ή στο Europa Conference League, αλλά επηρεαζόταν άμεσα από τα παιχνίδια που διεξήχθησαν.

Οι Πειραιώτες πριν από τις αναμετρήσεις της Πέμπτης (10/3) βρίσκονταν στην 37η θέση τoυ UEFA Ranking, αλλά οι Ρέιντζερς και Μπράγκα που κέρδισαν τον Ερυθρό Αστέρα και την Μονακό αντίστοιχα και προσπέρασαν τον Ολυμπιακό στην κατάταξη.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είναι 39ος πλέον με 41.000 βαθμούς, με τους Ρέιντζερς να είναι 37οι με 42.250β. και την Μπράγκα 38η με 42.000.

Το κακό είναι ότι η Κοπεγχάγη έχει πλησιάσει επικίνδυνα τον Ολυμπιακό και υπολείπεται μόλις 500 βαθμούς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε περίπτωση που η Κοπεγχάγη περάσει στην Δανία το εμπόδιο της Αϊντχόφεν (4-4 το πρώτο ματς της Ολλανδίας), τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πέσουν 40οί στο ranking. Και ακολουθεί και η Μαρσέιγ που μπορεί να φτάσει μακριά στο Europa Conference League να απειλήσει με τη σειρά της...