Ολυμπιακός: Κλήθηκαν στην Γουινέα οι Αγκιμπού και Κανέ, έξω ξανά ο Μαντί Καμαρά!

Ο Μαντί Καμαρά θα δει ξανά παιχνίδια της Εθνικής Γουινέας από την τηλεόραση. Στον Ολυμπιακό έφτασαν προσκλητήρια για τους Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ.

Ολυμπιακός: Κλήθηκαν στην Γουινέα οι Αγκιμπού και Κανέ, έξω ξανά ο Μαντί Καμαρά!

Σε δύο εβδομάδες έχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των Εθνικών ομάδων. Μεταξύ άλλων θα δώσει δύο φιλικά η Γουινέα. Το πρώτο με την Νότια Αφρική στις 25 Μαρτίου και το δεύτερο με την Ζάμπια στις 29 Μαρτίου.

Στην αποστολή θα μετέχουν οι Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ, όπως είχε συμβεί δηλαδή και στα τελικά του Κόπα Άφρικα στα γήπεδα του Καμερούν.

Αντιθέτως, στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Καμπά Ντιαβαρά δεν θα είναι για ακόμη μία φορά ο Μαντί Καμαρά.

Θυμίζουμε ότι ο προικισμένος χαφ του Ολυμπιακού είχε αποκλειστεί και από την τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο «αντίποινα» του ομοσπονδιακού προπονητή προς τον Μαντί, επειδή δεν είχε δώσει το «παρών» λόγω τραυματισμού στα παιχνίδια της Γουινέας τον Νοέμβριο.

Παρότι είχαν πάρει όλες τις ιατρικές εξετάσεις στην Γουινέα, ο Καμπά Ντιαβαρά πίστευε ότι θα μπορούσε να δώσει το «παρών».

Ο Μαντί Καμαρά από την πλευρά του προφανώς και θα ήθελε να είναι στις επιλογές, αλλά από την άλλη σέβεται απολύτως την απόφαση του προπονητή του, παρότι όλοι πλέον στην Γουινέα πιστεύουν ότι κάνει λάθος ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ιδού τι είπε ο Καμπά Ντιαβαρά για τον Μαντί: «Ακόμη σκεφτόμαστε γι' αυτόν, ακόμη κι αν ξέρουμε πως είναι σημαντικός για την ομάδα. Νομίζω θα είναι όφελος γι' εκείνον αυτά τα ματς, ώστε να διαπιστώσει γιατί δεν είναι στην ομάδα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα επιστρέψει είμαι σίγουρος».