Μία αγωνιστική τιμωρίας στον Σιμάνσκι, χάνει την πρεμιέρα των playoffs με τον Παναθηναϊκό!

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι που αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρας Τρίπολης αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα, για διαμαρτυρία στο διαιτητή, θα λείψει από τον πρώτο αγώνα της φάσης των playoffs της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (13/03)

Μία αγωνιστική τιμωρίας στον Σιμάνσκι, χάνει την πρεμιέρα των playoffs με τον Παναθηναϊκό!

Χωρίς τον Νταμιάν Σιμάνσκι θα ξεκινήσει την προσπάθεια της για υπεράσπιση της 3ης θέσης που δίνει (σίγουρα) ευρωπαϊκό «εισιτήριο», την επόμενη σεζόν, η ΑΕΚ.

Ο Πολωνός, διεθνής, μέσος αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής (06/03) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά υπήρχαν υπόνοιες ότι ο παίκτης το έκανε επίτηδες γιατί η πρώτη κίτρινη που πήρε στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν η 7η (που θα του στοίχιζε την παρουσία σε 2 αγώνες των playoffs), ενώ με την αποβολή «καθάριζε» από τις κάρτες χάνοντας μόνο ένα ματς.

Σ' αυτή την περίπτωση θα του επιβαλλόταν ποινή τριών αγωνιστικών για διακωμώδηση του αθλήματος...

Ωστόσο ο διαιτητής Σιδηρόπουλος στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι η 2η κίτρινη που σήμανε την αποβολή του ήταν για διαμαρτυρία σχετικά με την πρώτη παρατήρηση του κι έτσι ο Σιμάνσκι θα χάσει μόνο την πρεμιέρα της εξτρά περιόδου του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο (13/03).