Ολυμπιακός: Νέα ταλαιπωρία για Ρέαμπτσιουκ, θα πάει και στο Καζακστάν!

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αναμένεται να μην ξεκουραστεί ούτε στη διακοπή του Μαρτίου, καθώς υπολογίζεται από την Μολδαβία για τις διπλές αναμετρήσεις με το Καζακστάν για το Nations League (24/3 και 29/3).

Ολυμπιακός: Νέα ταλαιπωρία για Ρέαμπτσιουκ, θα πάει και στο Καζακστάν!

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν πρόκειται να ξεκουραστεί ποτέ μέσα στη σεζόν. Εκτός κι αν είναι τιμωρημένος ή τραυματιστεί! Ο Πέδρο Μαρτίνς του δίνει ελάχιστες φορές ανάσες και αφού πρώτα έχουν κριθεί τα πάντα ως προς τους στόχους.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ που αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αναμένεται να ταλαιπωρηθεί ξανά με την Εθνική του ομάδα.

Η Μολδαβία δίνει δύο αναμετρήσεις με το Καζακστάν στο πλαίσιο του Nations League στη διακοπή του Μαρτίου. Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι είναι στις 24 Μαρτίου και θα γίνει στο Κισινάου. Το δεύτερο ματς έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου και θα διεξαχθεί στην μακρινή Αστάνα (ή Νουρ Σουλτάν όπως έχει μετονομαστεί τελευταία).

Ο Ρέαμπτσιουκ λοιπόν θα αναγκαστεί να κάνει ένα πολύωρο ταξίδι μέχρι το μακρινό Καζακστάν για να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, βάζοντας ακόμα ένα ματς στην πλάτη του σε μία γενικότερα επίπονη χρονιά για τον ίδιο.

Φέτος, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, έχει δώσει άλλα 4 ματς με την Μολδαβία, φτάνοντας συνολικά στις 42 συμμετοχές σε μία χρονιά που μόνο εύκολη δεν την λες για οποιονδήποτε ερυθρόλευκο ποδοσφαιριστή. Κι αυτό, γιατί ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στις 10 Ιουνίου.