Ανακοίνωση Βετεράνων Ολυμπιακού: Τιμή και δόξα στον θρυλικό Νίκο Σιδέρη

O Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Νίκου Σιδέρη.

Ανακοίνωση Βετεράνων Ολυμπιακού: Τιμή και δόξα στον θρυλικό Νίκο Σιδέρη

Σε ηλικία 77 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Νίκος Σιδέρης (ο ανιψιός του Γιώργου Σιδέρη), ο οποίος ήταν στην θρυλική ομάδα των μπέμπηδων του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 1960.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρύλου του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκου Σιδέρη.

Ο Νίκος Σιδέρης ξεκίνησε από την θρυλική ομάδα των μπέμπηδων του Ολυμπιακού στην αρχή της δεκαετίας του 1960 και γρήγορα αγωνίστηκε σε ηλικία 18 ετών στην πρώτη ομάδα κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα μαζί με τους σπουδαίους συμπαίκτες του εκείνης της εποχής ενώ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού συμμετέχοντας στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του συνδέσμου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συμπαίκτες και αντιπάλους. Ο Νίκος Σιδέρης είναι πλέον στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΝΙΚΟ ΣΙΔΕΡΗ

H εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη (9/3, 11.30) στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου θα γίνει και η κηδεία του.