Είναι τρελός ο Αιγύπτιος (vid)

Σκόραρε, άνοιξε διάλογο με την κερκίδα, ενώ ζήτησε και συγγνώμη. Ο Αμρ Ουάρντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Πανιώνιος-Ατρόμητος και παραμένει η ευχάριστη νότα του πρωταθλήματος.

Είναι τρελός ο Αιγύπτιος (vid)

Είναι ίσως η πιο αμφιλεγόμενη περίπτωση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής που θα καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα φώτα για πολλούς λόγους. Δεν θα χρησιμοποιήσει εξωαγωνιστικούς τρόπους έτσι ώστε να καταφέρει να ασχοληθεί μαζί του ο κόσμος και τα Μέσα. Πρώτα απ’ όλα θα «μιλήσει» στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είναι τέτοιος τύπος που έχει χίλιους τρόπους να προκαλέσει ντόρο γύρω από το όνομα του.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι αυτός που έκρινε το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης. Με μία φανταστική κεφαλιά στο 90+3 «έγραψε» το 2-2 και χάρισε τον βαθμό στον Ατρόμητο. Αυτό ήταν το όγδοο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μετράει ήδη και πέντε ασίστ.

Μετά το γκολ του ο Αιγύπτιος στράφηκε προς τη κερκίδα των οπαδών του Πανιωνίου. Αρχικά απάντησε σε έναν από αυτούς που κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τον έβριζε και τον προκαλούσε. Στη συνέχεια, όμως, ζητούσε συγγνώμη από τον κόσμο για την ενέργεια του. Ο 25χρονος άσος και μετά το τέλος του αγώνα πήγε προς την κερκίδα προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση, διότι το πρόβλημα του ήταν με έναν συγκεκριμένο οπαδό.

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω θα θυμηθούμε κι άλλα γκολ του Αιγύπτιου που έκλεψαν την παράσταση, αλλά κι άλλες συμπεριφορές που προκάλεσαν ντόρο και συζητήσεις. Γκολάρα είχε βάλει και με την ΑΕΚ, ενώ μετά το ματς δήλωσε ότι «σούταρα με το αριστερό γιατί το δεξί μου πόδι πονούσε». Στο ματς με τον Ολυμπιακό ο Ουάρντα άνοιξε διάλογο με τη κερκίδα δείχνοντας τη φανέλα του για την ασίστ που είχε βγάλει.

Είχε το περιστατικό στη Καισαριανή και είναι τέτοιος άνθρωπος που δεν το άφησε αναπάντητο. Έβαλε το γκολ με την ΑΕΚ και το πανηγύρισε παριστάνοντας πως δέχτηκε πυροβολισμό και σκοτώθηκε!

Οι συμπεριφορές του σίγουρα κάποιους τους προκαλούν και τους ενοχλούν, τα γκολ του σίγουρα αρέσουν, αλλά όπως και να ‘χει είναι μία ξεχωριστή νότα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει τρομερό ταλέντο, είναι σχεδόν ο μισός Ατρόμητος, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί πως είναι… τρελός ο Αιγύπτιος.

Οι δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ

Ο πανηγυρισμός του με την ΑΕΚ...

Ο Ουάρντα δεν παίζει μόνο καλό ποδόσφαιρο, αλλά τραγουδάει και καλά...