Λουτσιάνο Γκαλέτι: «Φυσικά και παρακολουθώ τον Ολυμπιακό, ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα» (vid)

Ο παλιός άσος του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι, παρακολούθησε δια ζώσης το ματς της κρητικής ομάδας με τον Απόλλωνα Σμύρνης και μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως φυσικά και για πρώην ομάδες του.

Λουτσιάνο Γκαλέτι: «Φυσικά και παρακολουθώ τον Ολυμπιακό, ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα» (vid)

O Λουτσιάνο Γκαλέτι ήταν επίσημος προσκεκλημένος της ΠΑΕ ΟΦΗ και βρέθηκε στη Θύρα 9 «Ευγένιος Γκέραρντ» του «Θ. Βαρδινογιάννης», από όπου και παρακολούθησε τον αγώνα της ομάδας του Ηρακλείου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, ο οποίος πλέον έχει κλείσει τα 41 του χρόνια, μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV για τις παλιές του ομάδες αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα, λέγοντας τα εξής:

«Έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα και πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις στις ομάδες όπου αγωνίστηκα εδώ, τον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ, και όποτε βρίσκω ευκαιρία έρχομαι εδώ για να δω ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Φυσικά και παρακολουθώ τον Ολυμπιακό, έχει μια πολύ καλή ομάδα και ελπίζω ότι θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ κάνει μια πάρα πολύ καλή σεζόν, παλεύει για τα πλέι οφ και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρει (σ. εκκρεμεί η απόφαση για το -5 του ΠΑΣ Γιάννινα)».