ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 2-0: Βούρ(ος) για τα πλέι οφ! (highlights)

Ο Βούρος άνοιξε τον δρόμο στον ΟΦΗ για τα πλέι οφ και ο Φελίπε τελείωσε τη δουλειά λίγο αργότερα, με τους Κρητικούς να κερδίζουν 2-0 τον Απόλλωνα και να εξασφαλίζουν τη θέση τους στην πρώτη εξάδα της Super League.

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 2-0: Βούρ(ος) για τα πλέι οφ! (highlights)

O OΦΗ χρειάστηκε κάτι παραπάνω από μία ώρα αγώνα για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του μαχητικού Απόλλωνα, ωστόσο όταν το έκανε τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για αυτόν. Το τελικό 2-0 αφενός είναι δικαιότατο για τους Κρητικούς, αφετέρου και υπερπολύτιμο, καθώς τους βάζει στα πλέι οφ μέσω της 6ης θέσης στην κανονική περίοδο της Super League!

To α' ημίχρονο του ματς ήταν ίσως από τα χειρότερα 45λεπτα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και τους γηπεδούχους να καταγράφουν απλά μια-δυο ευκαιρίες. Όλα άλλαξαν όταν ο Βούρος άνοιξε το σκορ στο 64', με τους Κρητικούς να κλειδώνουν το «χρυσό» τρίποντο στο 71' με τον Φελίπε.

Έστω και την ύστατη ώρα, λοιπόν, ο ΟΦΗ μπήκε στα πλέι οφ από το... παράθυρο και θα τα παίξει όλα για όλα στη συνέχεια για το καλύτερο πλασάρισμα. Στον αντίποδα, ο Απόλλων κοιτάει το μέλλον όπως και πριν από το παιχνίδι στο Ηράκλειο, καθώς θα παίξει την παραμονή με τη Λαμία που παραμένει στο +5 από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ενόψει των πλέι άουτ...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-0

Σκόρερ: 64' Βούρος, 71' Λουίζ Φελίπε

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 37' Σελίμοβιτς, 46' Μπαλογιάννης – 40' Τσιλούλης, 60' Παμλίδης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί – Μαρινάκης Βούρος Σελίμοβιτς Μπαλογιάννης – Ντε Γκουζμάν (75’ Μπουζούκης) Μεγιάδο Νέιρα (84’ Στάικος) – Ντουρμισάι (85’ Καμάου) Λάμπρου (78’ Τσιλιανίδης) Λουίς Φελίπε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Κότσαρης – Ντεντάκης Ρόγκνε (60’ Λισγάρας) Άλβες Μπαξεβανίδης – Τσιλούλης Σίμπσαχ (76’ Παπαγεωργίου) Σλίβκα Γιαννιώτας (46’ Παμλίδης) – Ντάουντα (53’ Σίγκνεβιτς) Ιωαννίδης.