ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-1: Η πρώτη νίκη, με τον Οφρυδόπουλο, άφησε εκτός πλέι οφς τους Αρκάδες (Hls)!

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης με γκολ των Αραούχο (24') και Τζαβέλλα (81') και άφησε τους Αρκάδες που είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπαράλες (56') εκτός των πλέι οφς

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-1: Η πρώτη νίκη, με τον Οφρυδόπουλο, άφησε εκτός πλέι οφς τους Αρκάδες (Hls)!

Την πρώτη της νίκη με τον υπηρεσιακό Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο πέτυχε η ΑΕΚ επικρατώντας, 2-1, για την 26η αγωνιστική και τελευταία της κανονικής περιόδου της Super League του Αστέρα Τρίπολης.

Αποτέλεσμα που δίνει στους «κιτρινόμαυρους» το δικαίωμα να ξεκινήσουν ως 3οι τα πλέι οφς.

Εκεί δεν θα βρίσκονται οι Αρκάδες (που υπέστησαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους...) για δεύτερη σερί χρονιά, αφού πλην της ήττας τους δεν τους βόλεψαν τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς.

Η «Ένωση» μπήκε πιο δυνατά στο ματς με τους αντιπάλους της να ψάχνουν την κόντρα και προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με «σκαστό» σουτ του Αραούχο έπειτα από φάση διαρκείας που ξεκίνησε με απόκρουση του Παπαδόπουλου σε φάουλ του Τσούμπερ, για ν' ακολουθήσει γύρισμα του Χατζισαφί (χρησιμοποίηθηκε ως χαφ) και κεφαλιά πάσα του Τσούμπερ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (56') με κεφαλιά του Μπαράλες έπειτα από εκτέλεση φάουλ, αλλά το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με νέα κεφαλιά ο Τζαβέλλας (81') από κόρνερ του, νεοεισελθόντα, Γέβτιτς.

Στα αξιοσημείωτα ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Σιμάνσκι για διαμαρτυρία στο διαιτητή...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ - AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ 2-1

Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α. («Σπύρος Λούης»)

Σκόρερς: 24’ Αραούχο , 81’ Τζαβέλλας- 56’ Μπαράλες.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες κάρτες: Σιμόες, Μισελέν – Άλβαρες, Ατιένζα, Βαλιέντε, Μουνάφο

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Τσιντώτας – Μισελέν (92’ Σβάρνας), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι – Χατζισαφί (57’ Σιμάνσκι), Σιμόες – Μάνταλος (57’ Γέβτιτς), Τσούμπερ (68’ Τάνκοβιτς), Άμραμπατ – Αραούχο (68’ Ανσαριφάρντ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Καρμόνα (84’ ), Πίτσου, Χριστόπουλος, Άλβαρες - Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (69 ‘ Κρεσπί), Σίτο (46’ Τιλίκα) - Σονί, Μπαράλες.