Ολυμπιακός: Ο λόγος που αποκλείστηκαν Φορτούνης και Ονιεκούρου

Κώστας Φορτούνης και Χένρι Ονιεκούρου έμειναν εκτός αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ολυμπιακός: Ο λόγος που αποκλείστηκαν Φορτούνης και Ονιεκούρου

Το απόγευμα της Κυριακής (6/3, 19:00) ο Ολυμπιακός παίζει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το τελευταίο του παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά ολοκληρώθηκε για την αναμέτρηση με τον Άρη και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη.

Τι τελευταίες ημέρες υπήρχε μία αίσθηση ότι σε αυτήν θα υπήρχε ξανά το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου και του Κώστα Φορτούνη. Κανένας από τους δύο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη και ως ένα βαθμό αποτελεί έκπληξη.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αταλάντα αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Από τότε είχε μείνει εκτός αποστολής, αλλά αναμενόταν πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη και θα του δοθεί μία ακόμα ευκαιρία σε εκτός έδρας ματς να γυρίσει το κλίμα. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, διότι ο ποδοσφαιριστής παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Όπως είχε γίνει και πριν τον ΟΦΗ έτσι και τώρα ο Ονιεκούρου παραπονέθηκε ότι πονάει με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Ο Κώστας Φορτούνης από την πλευρά του έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και έχει κάνει δύο συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β'. Στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας έπαιξε 72 λεπτά έχοντας αρκετά καλή εικόνα. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, όμως, δεν έβγαλε όλο το σημερινό (5/3) πρόγραμμα. Παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει την προπόνηση. Έτσι έμεινε εκτός αποστολής και μαζί με τον Ονιεκούρου την Κυριακή (6/3) το πρωί θα βρεθεί στον Ρέντη για να κάνει αποθεραπεία.