Ολυμπιακός: Το πρώτο γερό τεστ του Κίτσου

Με αλλαγές στην άμυνα του θα  παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Φώτης Κίτσος θα κληθεί να περάσει το πρώτο δυνατό τεστ.

Ολυμπιακός: Το πρώτο γερό τεστ του Κίτσου

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Η διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ έχει ανοίξει στους 15 βαθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες είναι αδιάφοροι στα ματς που απομένουν.

Ο Ολυμπιακός εδώ που έχει φτάσει θέλει να κρατήσει το αήττητο μέχρι το τέλος αν και έχει μπροστά του και τους αγώνες των play offs. Στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς η ομάδα του Πειραιά θα παραταχθεί με αλλαγές και κάποιες από αυτές είναι αναγκαστικές.

Συγκεκριμένα ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας, αφού συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός για τον ίδιο λόγο θα είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Άρη θα παραταχθεί με νέα πρόσωπα στην άμυνα του. Και το βασικό σε αυτή την αναμέτρηση είναι πως ο Φώτης Κίτσος θα περάσει το πρώτο του δυνατό τεστ. Ο νεαρός άσος που τον πιστεύει πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε βασικός με τον ΟΦΗ και τώρα ετοιμάζεται να είναι στην ενδεκάδα ενός σημαντικού εκτός έδρας αγώνα.

Όσον αφορά στη θέση του Παπασταθόπουλου αναμένεται να δούμε τον Σισέ που κατά πάσα πιθανότητα θα συνθέσει δίδυμο με τον Μανωλά, ο οποίος δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Άρη.