ΑΕΚ: Πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία

Μυϊκό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίος αριστερά αντιμετωπίζει ο Λιβάι Γκαρσία και δεν θα παίξει στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΚ: Πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία

Μυϊκό τραυματισμό αποκόμισε από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ο Λιβάι Γκαρσία. Ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο αισθάνθηκε ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά.

Το γεγονός πως ο ίδιος κατάλαβε τον τραυματισμό του και έγινε αλλαγή στον αγώνα με τους Θεσσαλονίκης ήταν καθοριστικό, διότι γλίτωσε τη μεγαλύτερη ζημιά.

Ο Λιβάι, πάντως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παίξει στον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στην ΑΕΚ θέλουν προστατέψουν τον παίκτη τους ενόψει των play offs.

Κατά τα άλλα ο Ντάρκο Γέβτιτς ξεκίνησε κανονικά προπονήσει με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Από την άλλη Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Το παιχνίδι με τον Αστέρα θα χάσουν και οι τιμωρημένοι Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ.