Ατρόμητος - Βόλος 2-1: Κουλούρης σωτηρίας στο 91'!

Ο Ατρόμητος με γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 91ο λεπτό επικράτησε 2-1 του Βόλου και ξέφυγε από την προτελευταία Λαμία. 

Ατρόμητος - Βόλος 2-1: Κουλούρης σωτηρίας στο 91'!

Κουλούρης σωτηρίας. Ο φορ της ομάδας του Περιστερίου στο 91’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο με αντίπαλο τον Βόλο (2-1). Με αυτό το τρίποντο ο Ατρόμητος είναι πλέον στο +5 από τη Λαμία και στο +10 από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ατρόμητος που ήθελε και τη νίκη για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τη Λαμία, μπήκε δυνατά. Είχε καλές στιγμές για να σκοράρει με κορυφαία το δοκάρι του Ντένιτς (23’), ο οποίος ήταν κι αυτός που άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο Βόλος με αλλαγές και τους Ορόζ, Νίνη να παίζουν μπροστά σε ένα 4-4-2 και τους Μπαρτόλο, Ρεγκατέν στα άκρα να δημιουργούν ζητήματα, ήταν καλός στην κόντρα αλλά με τα γνωστά του θέματα στην άμυνα. Το 2-0 δεν ήρθε και σε μια στιγμή όπου η άμυνα του Ατρόμητου…κοιμήθηκε, ο Ρεγκατέν έγραψε το 1-1 και άγχωσε τους γηπεδούχους.

Έτσι και στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπορεί να είχε τη διάθεση και τη θέληση, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Παπαδόπουλου.

Ο Βόλος σχετικά εύκολα κρατούσε αυτό το 1-1 και κοιτούσε σε κόντρα μπάλα να μπορέσει να δημιουργήσει ζητήματα στην άμυνα του Ατρόμητου, που άλλαξε βέβαια κατά το ήμισυ με την έναρξη του β’ μέρους (Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο αντί Χατζηισαΐα, Τζοβάρα).

Ο Βόλος στην επανάληψη δεν ανησύχησε ιδιαίτερα απέναντι στον νευρικό Ατρόμητο, ενώ οι φιλοξενούμενοι στις αντεπιθέσεις και στον ανοιχτό χώρο ήταν πιο επικίνδυνοι.

Τελικά ο Ατρόμητος που ήθελε και τη νίκη χαμογέλασε στο φινάλε με τον Κουλούρη να σημειώνει ένα γκολ χρυσάφι με το κεφάλι στο 91' μετά το κόρνερ του Μουνίθ (ο ίδιος κέρδισε το κόρνερ). Ένα γκολ που διαμόρφωσε το 2-1 και έβαλε...φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου Περιστερίου, αφού ο Ατρόμητος θα μπει με...αέρα στα πλέι άουτ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστερίου

Ατρόμητος – Βόλος 2-1

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Σκόρερ: 26’ Ντένιτς, 91' Κουλούρης – 37’ Ρεγκατέν

Οι συνθέσεις…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Παπαδόπουλος (79’ Σάλομον), Χατζηισαΐας (46’ Μαυρομμάτης), Τζοβάρας (46’ Καστεγιάνο) - Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64’ Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (65’ Ροτάριου) – Άλιμπεκ, Κουλούρης

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος – Πουρίτα, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι – Τσοκάνης (64’ Μπαριέντος), Σοάρες, Ρεγκατέν (81’ Ροσέρο), Μπαρτόλο (46’ Κορέα) – Νίνης (81’ Τερεζίου), Ορόζ (89' Σιέλης)