Ολυμπιακός: Η αλήθεια για τον Αβραάμ στις δηλώσεις του Κίτσου

Ο Φώτης Κίτσος λίγο μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μίλησε για την προσφορά του Αβραάμ Παπαδόπουλου και πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για τον Αβραάμ στις δηλώσεις του Κίτσου

Εξέπληξε πολλούς η δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς για Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και για τους δύο τελευταίους είναι κατανοητό να τους θέλει και την επόμενη σεζόν. Ο ένας έχει 15 γκολ και ο άλλος έχει δώσει φέτος πάνω από δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Αβραάμ μπορεί να έχει κάνει μόνο οχτώ συμμετοχές, αλλά ο Μαρτίνς θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν. Και φυσικά οι λόγοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί. Είναι κάτι που ξεπερνάει τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Την απάντηση για το "θέλω" του Πέδρο Μαρτίνς την έχει δώσει μερικές ημέρες νωρίτερα ο Φώτης Κίτσος. Ο νεαρός μπακ έπαιξε βασικός με τον ΟΦΗ και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τη συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα. Μίλησε επίσης και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

«Είναι ο μεγαλύτερος στην ομάδα, ξέρει τι ζούμε και μας βοηθάει. Μας δίνει συμβουλές το τι πρέπει να κάνουμε», είχε πει τότε ο Κίτσος δίνοντας το στίγμα για τον ρόλο του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Και επειδή η ομάδα του Πειραιά έχει αρκετά νέα παιδιά και ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να τους δώσει αρκετές ευκαιρίες, θέλει παίκτες σαν τον Αβραάμ.

Και στο παρελθόν έχουν μιλήσει κι άλλοι πιτσιρικάδες για τον Αβραάμ Παπαδόπουλου. Όχι φυσικά μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και για τον χαρακτήρα του.