Μαρτίνς: «Οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Αβραάμ γνωρίζουν ότι τους θέλω και του χρόνου»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τους Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Αβραάμ και για τη νέα θέση στην οποία προσπαθεί να καθιερώσει τον Βρουσάι.

Μαρτίνς: «Οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Αβραάμ γνωρίζουν ότι τους θέλω και του χρόνου»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το 5-1 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ξεχωριστά σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Έχουν ιδιαίτερη σημασία τα όσα λέει για Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Παπαδόπουλο και Βρουσάι.

Αναλυτικά:

Για το αν μπορούν να συνυπάρξουν Βαλμπουενά, Καρβάλιο: «Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις και θα βρεθούν ξανά και θα συνυπάρξουν. Γνωρίζω καλά τους παίκτες μου και ξέρω πότε μπορούν να συνυπάρξουν οι δύο παίκτες. Σίγουρα, όμως, θα υπάρξουν παιχνίδια στο μέλλον που θα υπάρξουν μαζί».

Για τον Βρουσάι: «Δουλεύουμε καιρό με τον Μάριο αυτή τη θέση και τον προετοιμάζουμε γι’ αυτή. Είναι ένα παιδί που μπορεί να συνεισφέρει πολύ επιθετικά στην ομάδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να το κάνει. Μπορεί να δώσει βάθος στην επίθεση, βοηθάει στην κατοχή και είναι καλός στο συγχρονισμό με τους υπόλοιπους παίκτες. Επιθετικά μπορεί να σταθεί πολύ καλά στη θέση. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί αμυντικά στη θέση. Θα χρειαστεί χρόνο για να αφομοιώσει τη θέση».

Για την αντικατάσταση των Τικίνιο και Μανωλά: «Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Είναι μυϊκές ενοχλήσεις που εκείνη τη στιγμή δεν τους επέτρεπαν να συνεχίσουν, αλλά δεν φαίνεται κάτι σοβαρό».

Για το αν έχει ζητήσει από τον Βαλμπουενά να μείνει: «Όχι μόνο ο Ματιέ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές είναι σημαντικοί για την ομάδα και βοηθάνε πολύ παρά την ηλικία τους. Μιλάμε για τον Ματιέ, τον Γιουσέφ και τον Αβραάμ. Όλοι ξέρουν ότι τους θέλω γι’ ακόμα μία χρονιά μαζί μας, αλλά από ‘κει και πέρα όλοι είναι ενήμεροι. Είναι άλλο το ποδοσφαιρικό θέμα και άλλο το οικονομικό θέμα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσει η διοίκηση με τους ποδοσφαιριστές. Όλοι είναι ενήμεροι ότι θα τους ήθελα και θα τους υπολόγιζα στην ομάδα γι’ ακόμα μία χρονιά και είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να αναλυθεί περεταίρω».

Για το αν είναι το καλύτερο 45λεπτο για τη φετινή σεζόν: «Αυτό είναι κάτι που επανεκτιμάται κάθε εβδομάδα. Σίγουρα κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και κάναμε δύο καλές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε πιο αργά. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ μπήκε νωρίς και ξεμπλοκάραμε. Και στο προηγούμενο παιχνίδι κάναμε έναν πολύ καλό πρώτο ημίχρονο».