ΑΕΚ: Θεραπεία ο Λιβάι Γκαρσία, από Δευτέρα επιστροφή για τον Στάνκοβιτς

Την επομένη του εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία επιδόθηκε σε θεραπεία εν αναμονή των εξετάσεων που θα υποβληθεί λόγω του μυικού προβλήματος, ενώ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έγινε γνωστό ότι θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την προσεχή Δευτέρα

ΑΕΚ: Θεραπεία ο Λιβάι Γκαρσία, από Δευτέρα επιστροφή για τον Στάνκοβιτς

Πέραν των δύο (ακόμη...) πόντων που έχασε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1), το βράδυ της Τετάρτης στο εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League κινδυνεύει να χάσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα και τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο 24χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ από τον Άμραμπατ, καθώς ένιωσε ένα «σφίξιμo» στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο.

Την επόμενη ημέρα του αγώνα, ο διεθνής εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο επιδόθηκε σε θεραπεία και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Από την άλλη, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος την Πέμπτη (03/03) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, βγάζει από την περασμένη εβδομάδα πρόγραμμα της κανονικής προπόνησης των τερματοφυλάκων και το πόδι του έχει ανταποκριθεί πολύ καλά.

Όπως όλα δείχνουν την Δευτέρα (07/03) θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και θα βρίσκεται στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Από εκεί και πέρα στη σημερινή (03/03) προπόνηση της ΑΕΚ, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ντάρκο Γέβτιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν.