ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση με Οφρυδόπουλο κι η αποστολή για ΠΑΟΚ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ολοκλήρωσε την παρθενική του προπόνηση ως τεχνικός της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ και μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή του εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης (02/03, 20.30) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση με Οφρυδόπουλο κι η αποστολή για ΠΑΟΚ

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και διεξήχθη υπό την εποπτεία του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β' που ανέλαβε υπηρεσιακός τεχνικός πριν την έναρξη της μίλησε προς τους παίκτες παραδεχόμενος τη χαρά του για αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε, αλλά στάθηκε στο γεγονός πως η στιγμή δεν είναι ευχάριστη για την ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ποιος προπονητής και αν ήταν στην θέση μας δεν θα ήταν χαρούμενος; Δεν το συζητάμε. Η στιγμή όμως δεν είναι χαρούμενη»

Προσπαθώντας ν' αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια μίλησε για αλληλεγγύη: «Υπήρξαμε και εμείς ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε πως το μυστικό στο ποδόσφαιρο είναι βοηθάω τον εαυτό μου, βοηθάω τους συμπαίκτες μου, παίζω για τον διπλανό μου».

Οι Ντάρκο Γέβτιτς, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Σ' αντίθεση με τον προκάτοχο του, έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος, της Τετάρτης (02/03, 20.30) με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Απών είναι ο Λε Ταλέκ που συμπλήρωσε 7 κίτρινες και θα χάσει τα δύο τελευταία ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης (06/03, 19.00)