ΠΑΟΚ: Η αποστολή του ενόψει ΑΕΚ, μέσα ο Άκπομ, έξω ο Μιτρίτσα

Γνωστοί έγιναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ατομικό πρόγραμμα για τον Μιτρίτσα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, επιστρέφουν Άκπομ και Μουργκ.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή του ενόψει ΑΕΚ, μέσα ο Άκπομ, έξω ο Μιτρίτσα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Τετάρτη (2/2, 20:30) στο «Σπύρος Λούης» στο εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τρίτης (01.03), αφού η κακοκαιρία στην Θεσσαλονίκη άλλαξε την ώρα και το μέρος της προπόνησης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Μιτρίτσα και Ολιβέιρα όπως επίσης και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μουργκ και Άκπομ.

Όπως ενημέρωσαν οι Κυπελλούχοι τα γήπεδα στη Νέα Μεσημβρία ήταν καλυμμένα με χιόνι και έτσι το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε στην Τούμπα για την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναμέτρηση απέναντι στην Ένωση.

Η προπόνηση περιείχε δουλειά στον τομέα της τακτικής προσέγγισης και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Σάστρε , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Σοάρες , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Ζαμπά , Άκπομ , Τσόλακ.