Ολυμπιακός: Κάνει «γκελ» σε γερμανικές ομάδες ο Κούτρης

Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι ο δανεισμός του Λεονάρντο Κούτρη από τον Ολυμπιακό στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και υπάρχουν γερμανικές ομάδες που τον «γλυκοκοιτάζουν».

Ολυμπιακός: Κάνει «γκελ» σε γερμανικές ομάδες ο Κούτρης

Στον αστερισμό του Φώτη Κίτσου κινούνται τον τελευταίο καιρό στον Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προσπαθεί να τον αναδείξει και να του δώσει την ευκαιρία, ώστε από τη νέα σεζόν να αποτελεί ακόμα πιο ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας ως «μπακ απ» του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Αφού λοιπόν πιάσαμε την κουβέντα για τους αριστερούς μπακ των Πειραιωτών, στο ρόστερ του Ολυμπιακού ανήκει ακόμη ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι ο δανεισμός του στην Φορτούνα Ντίσελντορφ (διετής ήταν) και τυπικά θα πρέπει να επιστρέψει στον Ρέντη τον Ιούνιο.

Θα επιστρέψει όμως ο «Λέο»; Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται να δείχνει και τόσο «ζεστός». Εκείνος ήταν άλλωστε που του είχε ζητήσει να φύγει δανεικός και το φοβερό είναι ότι έφυγε για δύο χρόνια και όχι για ένα. Αυτό λοιπόν κάτι σημαίνει.

Ποια είναι η πιο πιθανή εξέλιξη; Μπορεί να είναι νωρίς να γίνει μία κουβέντα σε ρεαλιστική βάση, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Κούτρη ως προς την επιστροφή του στο λιμάνι.

Η δε Φορτούνα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά τις προθέσεις της, αν και τα γερμανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στο Ντίσελντορφ.

Υπάρχουν, ωστόσο, γερμανικές ομάδες (κυρίως από τη β’ κατηγορία) που τον έχουν βάλει στο «σημάδι» και είναι πολύ πιθανό από εκεί να προκύψει κάποια πρόταση το καλοκαίρι.