Ολυμπιακός: Αναγκαστικό εκτεταμένο ροτέισον ο Μαρτίνς με τον ΟΦΗ

Μία διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στην Αταλάντα θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη (27/2, 19.30).

Ολυμπιακός: Αναγκαστικό εκτεταμένο ροτέισον ο Μαρτίνς με τον ΟΦΗ

Θα έχει αρκετές αλλαγές ο Ολυμπιακός που θα παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στον ΟΦΗ σε σχέση με τον Ολυμιπακό που είδαμε πριν από λίγα 24ωρα στον επαναληπτικό με την Αταλάντα.

Το βράδυ της Κυριακής (27/2, 19.30) στο Καραϊσκάκη είναι πολύ πιθανό να δούμε ακόμα και 7-8 αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε κατεβάσει ο Μαρτίνς με τους «μπεργκαμάσκι».

Ο Φώτης Κίτσος συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ και ο Μάριος Βρουσάι δεν αποκλείεται να δει το όνομά του στις αρχές επιλογές του προπονητή του αντί του Λαλά.

Από εκεί και πέρα, λόγω της απουσίας του Παπασταθόπουλου και της διάθεσης του Μαρτίνς να ξεκουράσει και τον Μανωλά, ο Ουσεϊνού Μπα ίσως βρεθεί δίπλα στον Σισέ.

Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Γκάρι Ροντρίγκες, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Μασούρας και Βαλμπουενά. Κάποιος από τους μεσοεπιθετικούς θα μείνει εκτός, αλλά η πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί το τελευταίο διάστημα με τα παιχνίδια εναντίον της ΑΕΚ, της Αταλάντα και του Βόλου.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Με την ελπίδα φυσικά ότι θα φωνάξει βροντερό «παρών» με κάποιο γκολ.

Ο Μαρτίνς δεν αποκάλυψε τα πλάνα του στην τελευταία προπόνηση στον Ρέντη, αλλά η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον. Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και όλα όσα άφησε να εννοηθούν ο Πορτογάλος τεχνικός.