ΟΦΗ: Ελλιπής στο Φάληρο - Ντεμπούτο για Μανδά

Η αποστολή του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό θα έχει ένα καινούργιο πρόσωπο, τον Χρήστο Μανδά, αλλά και αρκετές απουσίες.

ΟΦΗ: Ελλιπής στο Φάληρο - Ντεμπούτο για Μανδά

Με τον Χρήστο Μανδά να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (27/2) αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

To σημερινό (26/2) πρόγραμμα των «ομιλητών» περιελάβανε fun game, παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Επασί, Βάτερμαν, Μανδάς, Γουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπουζούκης, Στάικος, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντουρμισάι και Τσιλιανίδης.

Δεν υπολογίζεται ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ο οποίος εκτίει ποινή λόγω κίτρινων καρτών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και ο Χουάν Νέιρα, που είναι επίσης τιμωρημένος, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Το ίδιο ισχύει και για τους τραυματίες, Τζον Τοράλ και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, και τους Μιγκέλ Μεγιάδο-Λουίζ Φελίπε, που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Εκτός των πλάνων του Νίκου Νιόπλια είναι επίσης ο Λουκ Καστάνιος, ο οποίος έχει άδεια για οικογενειακούς λόγους και οι Βασίλης Σηφάκης και Δημήτρης Σωτηρίου.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το απόγευμα από το Ηράκλειο με προορισμό την Αθήνα και αναμένεται να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας (28/2).