Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς και ο Ανδρούτσος

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς προχωράει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Πώς έχασε έδαφος ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς και ο Ανδρούτσος

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη ολοκληρώθηκαν, αλλά η σεζόν δεν τελείωσε. Η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της τους εγχώριους τίτλους που θέλει να τους κατακτήσει. Στο πρωτάθλημα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σημαντικό προβάδισμα με τη διαφορά των έντεκα βαθμών που τους χωρίζουν από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κλειδώσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά να πάρουν και το Κύπελλο που είναι στόχος. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς με την Αταλάντα δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του και τον αποκλεισμό.

Από εδώ και πέρα και αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής (27/2, 19:30) αρχίζει να το αλλάζει. Πλέον στα ματς που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός θα δοθούν ευκαιρίες και θα κριθούν πολλοί ενόψει και του καλοκαιριού. Με τους Κρητικούς θα έχει πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα των "ερυθρόλευκων". Μπορεί να μην έχει δείξει κάτι στις προπονήσεις ο Μαρτίνς, αλλά παίκτες όπως ο Καρβάλιο, ο Κίτσος, ο Βρουσάι και ο Ελ Αραμπί θα πάρουν θέση βασικού στην ενδεκάδα.

Και ενόψει του καλοκαιριού θα αρχίσει σιγά-σιγά να γίνεται ξεσκαρτάρισμα από τον Πορτογάλο προπονητή. Άλλωστε θα είναι τόσο μεγάλη η πίεση του χρόνου με το πρώτο επίσημο ματς στις 6 Ιουλίου που δεν θα έχει περιθώρια για να πάρει αποφάσεις την τελευταία στιγμή. Ήδη έχει θέσει εκτός ομάδας τον Θανάση Ανδρούτσο. Ο Έλληνας μπακ φέτος έκανε 19 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και πλέον θα παίζει με την Β' ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφερόμενος στον Ανδρούτσο τόνισε πως δεν ανταποκρίθηκε στο ρόλο του. Έναν ρόλο που άρχισε να παίζει από την περασμένη σεζόν παίρνοντας στην αρχή τα εύσημα από τον προπονητή του. Ο Ανδρούτσος δεν είχε την πρόοδο που περίμενε ο Μαρτίνς, ενώ βλέποντας και τον Βρουσάι να δοκιμάζεται στην ίδια θέση φάνηκε σαν να παραδίδει τα όπλα. Κάπου εκεί έχασε έδαφος, ενώ καθοριστικό για την πορεία του ήταν και το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.