Άρης: Οι παλαίμαχοι ακύρωσαν το φιλικό με τον ΠΑΟΚ λόγω του πανό στην Τούμπα

Το φιλικό των παλαιμάχων του Άρη με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του πανό που αναρτήθηκε στον αγώνα με τη Μίντιλαντ.

Άρης: Οι παλαίμαχοι ακύρωσαν το φιλικό με τον ΠΑΟΚ λόγω του πανό στην Τούμπα

Ένα πανό με το μήνυμα «ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ» δέσποζε μπροστά στη θύρα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στην αναμέτρηση του Conference League με την Μίντιλαντ, προκάλεσε αντιδράσεις, οδηγώντας τελικά σε εισαγγελική έρευνα, αλλά και παρέμβαση από τον Θεοδωρικάκο.

Λόγω αυτού του περιστατικού, οι παλαίμαχοι του Άρη δεν θα πραγματοποιήσουν το φιλικό με τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Γιάννης Βένος: «Το προγραμματισμένο τουρνουά κατά τής οπαδικής βίας, στη μνήμη του δολοφονηθέντος φιλάθλου του ΑΡΗ, Άλκη Καμπανού, μετά την χθεσινή κατάπτυστη ανάρτηση του πανό στην Τούμπα, αναβάλλεται, αφού ουσιαστικά με αυτήν την ανάρτηση κατέπεσε και ο λόγος διεξαγωγής του!

Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, είμαστε πολύ λυπημένοι, αφού θέλαμε με την συμμετοχή μας στο τουρνουά, να τιμήσουμε την μνήμη του Αλκη,να περάσουμε ένα μήνυμα κατά τής οπαδικής βίας, αλλά καί να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης…ελπίζοντας πάντα ότι η θυσία του Άλκη, δεν θα πάει χαμένη…και ότι η πολιτεία θα εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και θα πάρει όλα τά αναγκαία μέτρα για την εξάλειψη τής βίας!!!

Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε η χθεσινή ανάρτηση, και μας γυρίζει και πάλι πίσω!!!

Όμως εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε πρώτη φάση, θα πάμε όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στην Βέροια, στο 40ήμερο μνημόσυνο τού Άλκη, για να τιμήσουμε την μνήμη του, αλλά και να στηρίξουμε την οικογένεια, όσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό.

Και επίσης, θα προγραμματίσουμε ένα φιλικό στο Κλεάνθης Βικελιδης, για να τιμήσει όλη η οικογένεια του ΑΡΗ την μνήμη του Αλκη, καί την οικογένειά του. Του Άλκη πού η θυσία του συγκίνησε όχι μόνο την οικογένεια τού ΑΡΗ, αλλά και όλη την Ελλάδα!

Του Άλκη, πού είναι πια ένα σύμβολο για τον ΑΡΗ».