Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ που αναρτήθηκε στην Τούμπα

Πέρα από το κοινό αίσθημα, το πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Μίντιλαντ, προκάλεσε και την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ που αναρτήθηκε στην Τούμπα

Ο Εισαγγελέας ζήτησε υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, προκειμένου να εντοπιστούν αυτοί που ανήρτησαν το πανό στα κιγκλιδώματα της Θύρας 4 και το οποίο έγραφε «Αδέρφια κρατάτε γερά», παραπέμποντας προφανώς στους συλληφθέντες και προφυλακισμένους για τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Το πανό που σηκώθηκε στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε το υλικό από τις κάμερες για να δει ποιοι ήταν εκείνοι που το ανήρτησαν.

Συγκεκριμένα θα αναζητηθεί και η σχέση εκείνων που ανέβασαν το συγκεκριμένο πανό με την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου και στη συνέχεια θα ακολουθηθούν οι ανάλογες διαδικασίες.

Με την παρέμβαση του εισαγγελέα, λοιπόν, ξεκινάει προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν, το οποίο καταδίκασε μεν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά βρίσκεται εκτεθειμένη για το πως πέρασε στο γήπεδο, γιατί αναρτήθηκε και γιατί δεν κατέβηκε.