ΑΕΚ: Στη Γαλλία για οικογενειακό του θέμα ο Μισελέν, χάνει τον Παναθηναϊκό...

Ο Κλεμάν Μισελέν έλαβε ειδική άδεια για να επιστρέψει στην πατρίδα του, για οικογενειακούς λόγους κι αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή, ανήμερα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (27/02), στη Λεωφόρο, γεγονός που, σχεδόν, αποκλείει την συμμετοχή του Γάλλου δεξιού μπακ

ΑΕΚ: Στη Γαλλία για οικογενειακό του θέμα ο Μισελέν, χάνει τον Παναθηναϊκό...

Μία λύση λιγότερη για την ΑΕΚ και τον Αργύρη Γιαννίκη ενόψει του Κυριακάτικου (27/02, 19.30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Χωρίς τον Κλεμάν Μισελέν θα παραταχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, η «Ένωση» κόντρα στο «τριφύλλι», καθώς ο Γάλλος ακραίος αμυντικός μετέβη στα πάτρια κι αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή, ανήμερα του ντέρμπι δηλαδή, κάτι που καθιστά τη συμμετοχή του σχεδόν απίθανη.

Ο αποκτηθείς το περασμένο καλοκαίρι δεξιός μπακ προπονήθηκε την Πέμπτη, αλλά, με ειδική άδεια, από την ομάδα, ταξίδεψε στη Γαλλία για σοβαρό οικογενειακό του ζήτημα.

Έτσι με δεδομένο ότι μία προπόνηση έχει μείνει (η Σαββατιάτικη) και η Κυριακάτικη (πρωινή) ενεργοποίηση στα Σπάτα, μετά την οποία ανακοινώνεται η αποστολή, μοιάζει αμφίβολο ο 41χρονος τεχνικός να τον συμπεριλάβει στους παίκτες που θα πάνε στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Άλλωστε τη φανέλα του βασικού έχει πάρει ο Ρότα με τον Σβάρνα να έχει παίξει ήδη κάμποσες φορές εξ ανάγκης δεξιός μπακ και να φιγουράρει για αναπληρωματικός του.

Κατά τα λοιπά οι Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία συνέχισαν να προπονούνται για τρίτη και δεύτερη, διαδοχική, μέρα αντίστοιχα, με τους συμπαίκτες τους και είναι στη διάθεση του προπονητή τους για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Αντίθετα και στην σημερινή προπόνηση οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα εκγύμνασης που ακολουθούν.