Ατρόμητος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Τρίτη (22/2) για τον αγώνα της Τετάρτης (23/2), με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Ατρόμητος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δοκιμάζεται ο Ατρόμητος την Τετάρτη (23/2) σε εξ αναβολής ματς για την Super League.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (22/2), ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή, για το ματς με τον Άρη.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Νταβιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Σάλομον, Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς, Καρτάλης, Μουνίθ, Ναμπί, Μπεντινέλι, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Αλιμπέκ, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

Ο Χάρης Χαρίσης έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Κυριάκος Κιβρακίδης έχει σύσπαση στον δικέφαλο από το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Οι Νάτσος και Κωτσόπουλος συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής, θα προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης (23/2) στο αθλητικό μας κέντρο της ομάδας του Περιστερίου.