Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό – Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Λα Πάρα

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ιωνικό την Τετάρτη (23/2, 19.30). Η αποστολή για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που ανακοίνωσε και το τέλος της συνεργασίας της με τον Λα Πάρα. 

Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό – Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Λα Πάρα

Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Τρίτης (22/2) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Ιωνικό (Τετάρτη, 23/2, 19:30).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Σορκάν, Λισγάρα, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Γιακιμόφσκι, Βιτλή, Ρόγκνε, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φατιόν, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Εμπακόγκου, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ντεντάκης, Μπαξεβανιδης και οι τραυματίες Αλβες, Φερνάντες, Σίγκνεβιτς. Γυρίζει Γιακιμόφσκι, ενώ ο Βέρχουλστ είναι εκτός και την Πέμπτη (24/2) θα απολογηθεί.

Επίσης, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ρατζίβ Bαν Λα Πάρα.