ΑΕΚ: Επεισόδιο Άμραμπατ - Βράνιες με «ειρηνοποιό» τον Γιαννίκη!

Άμραμπατ και Βράνιες είχαν διένεξη κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Τζαβέλλα να τους χωρίζει, τον κόσμο ν' αποδοκιμάζει και το επεισόδιο να λήγει με χειραψία τους κι ...αγκαλιές μετά από παρέμβαση του Αργύρη Γιαννίκη!

ΑΕΚ: Επεισόδιο Άμραμπατ - Βράνιες με «ειρηνοποιό» τον Γιαννίκη!

Στιγμές έντασης κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μεταξύ Νουρεντίν Άμραμπατ και Όγκνιεν Βράνιες.

Δείγμα ότι ήττες που είχαν προηγηθεί (τέσσερις στα προηγούμενα 5 ματς...) είχαν τεντώσει τα νεύρα στο «στρατόπεδο»

Σε ανύποπτη στιγμή στο κέντρο του γηπέδου, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (κι ενώ σκορ δεν υπήρχε ακόμη...), υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο παικτών, με τον Βόσνιο στόπερ να κινείται απειλητικά προς το μέρος του Μαροκινού!

Δίπλα τους ευτυχώς ήταν ο Τζαβέλλας, οποίος συγκράτησε τον Βράνιες, πριν γίνει σύρραξη.

Αλλά αμέσως μετά ο Βράνιες κινήθηκε ξανά εναντίον του Άμραμπατ σε μια «στημένη μπάλα», με τον Τζαβέλλα να τους βάζει τις φωνές και να τους τραβάει, για να χωριστούν, ζητώντας ψυχραιμία.

Ο κόσμος, φυσικά, στο γήπεδο είδε το σκηνικό και άρχισε να αποδοκιμάζει έντονα, άλλωστε πριν ο Μάνταλος σκοράρει οι παριστάμενοι τους αποδοκίμαζαν συχνά-πυκνά, φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ...».

Με τη λήξη της αναμέτρησης και τη νίκη της ΑΕΚ, ο Αργύρης Γιαννίκης παρενέβη, τους μίλησε και οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν τα χέρια.

Από την «Ένωση» τονίζουν πως ήταν μια ένταση πάνω στο ματς και ότι οι δύο παίκτες έφυγαν αγκαλιά από το γήπεδο, στα αποδυτήρια ήταν μια χαρά και δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα για την ομάδα.