Τερζής: «Αξίζαμε να νικήσουμε»

Ο Τόλης Τερζής στις δηλώσεις του μετά το 0-0 του Άρη με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε να πάρει τη νίκη.

Τερζής: «Αξίζαμε να νικήσουμε»

Το ήθελε πολύ το παιχνίδι ο Άρης, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ. Ο Τόλης Τερζής στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον "αιώνιο" τόνισε ότι αν μία ομάδα έπρεπε να νικήσει σε αυτό το παιχνίδι τότε αυτή είναι δική του.

Αναλυτικά ο Τόλης Τερζής μίλησε:

Για τις δύο διαφορετικές εικόνες: Είναι ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήμασταν εμείς. Είχαμε μία ευκαιρία στην αρχή του αγώνα που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, είχαμε μία ευκαιρία που έβγαλε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Από την άλλη ο αντίπαλος δεν είχε τελική στην εστία μας.

Για το -6: Το -6 δεν το σκεφτόμαστε. Είναι τρία παιχνίδια και θέλουμε να τα πάρουμε και τα τρία. Είναι στο χέρι μας και με την έλευση του νέου προπονητή. Να κάνουμε τις νίκες για να είμαστε μέσα στην εξάδα.

Για τη συνέχεια: Τα παιδιά τα είδα καλά μέσα στην εβδομάδα και σήμερα ήταν πολύ καλά. Αν ήταν μία ομάδα να κερδίσει αυτή ήταν η δική μας με τις ευκαιρίες που είχε σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν είχε τελική στην εστία μας.