Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: «Κουλούρια» Θεσσαλονίκης…

Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Στο -11 πλέον η ομάδα του Λουτσέσκου από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον έκτο της βαθμολογίας ΟΦΗ οι «κίτρινοι».

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: «Κουλούρια» Θεσσαλονίκης…

Ο Άρης ήταν καλά οργανωμένος, η άμυνά του ήταν σταθερή ωστόσο στη μεσαία γραμμή είχε ζητήματα και δεν μπορούσε με ευκολία να βγει μπροστά. Τα περίμενε όλα από τον δραστήριο Μαντσίνι ενώ για μία ακόμη φορά τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να τις κάνει γκολ, όπως αυτή του 3’ όπου Καμαρά, Εντιαγέ δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 25’ ο Πασχαλάκης είπε όχι στον Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ θέλησε να πιέσει ψηλά και να…χαλάσει το παιχνίδι του Άρη. Τα κατάφερε καλά σε αυτό αλλά οι Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Άκπομ δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα, ενώ ο Ζαμπά είχε καλές κινήσεις και κέφια. Αμυντικά ο Μιχαηλίδης που έσωσε στο 3’ την ομάδα του, πήρε ψυχολογία και στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός, δίπλα στον Ίνγκασον.

Στην επανάληψη, στο ξεκίνημα ο Άρης έδωσε χώρο και περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει. Όπως συνέβη και την Πέμπτη (17/2) στον αγώνα με τη Μίντιλαντ στη Δανία. Ο Μπίσεσβαρ στο 56' είχε την πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Άρη να απαντάει στο 66' με τον Σάσα να μην μπορεί να σκοράρει μετά το κόρνερ του Ματίγια, με τον Τερζή να έχει περάσει στο ματς Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε ενώ ο Λουτσέσκου άλλαξε Ζαμπά, Σοάρες με τους Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, σε ένα διάστημα όπου ο Άρης ανέβασε την πίεσή του αλλά γκολ δεν βρήκε.

Ο ΠΑΟΚ μετά και τις αλλαγές των Σίντκλεϊ, Τσόλακ (76') και εν συνεχεία του Κούρτιτς ισορρόπησε το ματς και έφτασε εύκολα στο τελικό 0-0, με τον Μπριχ να κρατάει δύο λεπτά καθυστερήσεις και τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται στο φινάλε για τον έξτρα χρόνο...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 0-0

Διαιτητής: Μπριχ (Γερμανία)

Σκόρερ: -

Οι συνθέσεις…

ΑΡΗΣ: Κουέστα – Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Ματίγια, Σάσα – Μαντσίνι (85' Μάνος), Εντιαγέ (63’ Μπερτόγλιο), Γκαρσία 5 (63’ Ιτούρμπε) – Καμαρά

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76’ Σίντκλεϊ) – Τσιγγάρας (81' Κούρτιτς), Σοάρες (65’ Αουγκούστο) – Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65’ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς – Άκπομ (76’ Τσόλακ)